#BAKIM

                  GARNIER Saf&Temiz 3'ü1 Arada





                Selam arkadaşlar, bugün size daha önceki burun bantları bloğumda bahsettiğim gibi garnier 3ü1 arada saf temizi anlatacağım. Ben garnierin bu ürünüyle yaklaşık 3 ay önce tanıştım. Cildim havaya göre değişiyor. Şunu belirteyim ben cildim yağlıyken de kullandım kuruyken de yani kuru ciltlerde kullanabilir .
3 şekilde kullanımı var temizleme, peeling, maske 3 şekilde de gerçekten işe yarıyor mükemmel bir ferahlık veriyor. Beyazlatıyor, sanırım içindeki kilden dolayı. Fazla yağı alıyor, ben temizleme olarak bioderma kullandığım için bunu genelde maske olarak kullaıyorum. 2 günde 1 yüzüme uyguluyorum bazen 3, bazen 5, bazen 10 dakika uzanıp yukarı bakarak bekliyorum ki cildimde sarkma olmasın, daha sonra ovalıyorum ki peelingi aradan çıkarıyorum, sonra ılık suyla duruluyorum yüzümü kağıt havluyla kuruluyorum normal havludan daha hijyenik olduğunu düşünüyorum. Ardından yüzüme uygun bir nemlendiriciyle yüzümü nemlendiriyorum. Bu işlemleri yaptıktan sonra yüzümde aşırı bir ferahlama hissediyorum cildim resmen hava alıyor hissediyorum. ben üründen memnunum.
ürünün Bim marketlerdeki fiyatı :9.90 TL
 Gratis, Migros, Carrefoursa'larda :13.90 civarı

Yorumlar

  1. Kullanmadım ama paylaşım çok güzel olmuş ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  2. Herkes kullanmaya başladığında tekrar bırakamazsın bıraktığın an sivilce gibi bir çok probleme sebep olur diyor, ben de alamaya cesaret edemedim. Sence öyle mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim ilk kutum daha ara vermedim ama kullanmayı bıraktığında uzun zaman geçerse hic bi şey olmaz diye düşünüyorum herkesin cilt yapısı daha farklı ve birçok insan konuşmak için konusuyor içinde kalacağına yap gözlemle iyi ki yaptim de

      Sil
    2. Bir de sivilceyi kuruttuğu için bittiğinde sivilceyi kurutacak birşey sürmemiş oluyosun ondan da olabilir

      Sil

Yorum Gönder