#BAKIM

Siyah Nokta Giderici Burun Bandı



Merhaba arkadaşlar, 'iki ay kadar yokum.' demiştim. Gerçekten öyle oldu bilgisayar ve zaman bulamadığımdan blog yazamadım. Şimdi tam gaz devam edelim çok merak edilen ve tereddütle alınan burun bantlarından bahsetmek istiyorum. Ben genelde bimden aldığımız burun bantlarını kullanıyorum bimde bulamadığım için Agiss'inkini denedim fakat hiç tavsiye etmem çok fazla yapışıyor, çıkarırken çok fazla acı veriyor, gözlerim yaşarmıştı ve sonucunda o kadar acıya rağmen çok az almıştı. Bu beni gerçekten üzdü canımın yanmasına değmedi. Kutunun içinden 6 paket çıkıyor. Islatıp uyguluyorsunuz.
Fakat Bim'inki için aynı şeyi söyleyemem. Gerçekten harika bir bant hiç düşünmeden alabilirsiniz. Çok işe yarıyor.Yine aynı şekilde kutudan 6 adet çıkıyor. Duştan sonra yaparsanız daha iyi sonuç alırsınız. Garnier'in maskesinden sonra daha daha iyi sonuç veriyor bir sonraki yazımda ondan bahsedeceğim. Çekerken çok fazla acıtmıyor aynı şekilde burnunuzun üstünü ıslatarak uyguluyorsunuz bant kuruduktan sonra çekiyorsunuz. Ben uyguladıktan sonra tonik olarak gülsuyu sürüyorum çok memnunum.

bantların ikisi aynı fiyat diye hatırlıyorum fiyatı da : 4.90

Yorumlar

  1. Bende alsam mı almasam mı diye çok düşünüyorum bunu :)) Burun üstündeki kılları yolmasından çekiniyorum :/

    YanıtlaSil
  2. hayır kıllara zarar vermiyor verse bile her hafta tekrar taktığın için yine çıkarır ama şöyle söyliyeyim uzun zamandır kullanıyorum tüy, kıl vs sorunuyla karşılaşmadım

    YanıtlaSil
  3. Ben bir kere denedim. baya topluyor ama sıcak buhar en güzeli tertemiz çıkıyorsunuz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende sicak buhardan sonra yapiyordum fakat sicak cildi cabuk kırıştırdığı için buhardan sonra yapmayi bıraktım

      Sil
  4. Cettua yokken Bim marka kullanıyorum. :-)

    YanıtlaSil
  5. Memnun musunuz? Sizce, bu mu yoksa cettua mı ?

    YanıtlaSil
  6. Faydalı bir ürüne benziyor, efendim :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder