#BAKIM


Neutrogena Visibly Clear Yağsız Yüz Nemlendiricisi


Merhaba arkadaşlar,


                Bugün size kullandığım yüz nemlendiricimi anlatmak istiyorum. Başlıktan anladığınız gibi Neutrogena markasının nemlendiricisi. Ürünün en önemli özelliği yağsız olması, yani karma ve yağlı ciltlileri sevindirecek bir ürün. Ürünün sivilceyi azalttığı yazıyor. Uzun süredir kullanıyorum azalma görmedim ama kesinlikle sivilce çıkarmıyor. Cilt rengini eşitliyor, ama göz çevresine sakın olaki sürmeyin bir kere denedim gözümün altı tahriş oldu ve gözlerim aşırı aktı. Onun dışında çok az sürseniz bile uzun süre yüzü nemli ve yumuşacık tutuyor. Sanıyorum ki ürünü kullanmaya başlayalı üç ay oldu. Her sabah sürmeme rağmen hala bir kutuyu bitiremedim. Ben genelde yüz yıkama jelimden sonra kullanıyorum. Mevsim geçişinde olduğumuz için yanaklarım kabuklanıyor. O zaman elim direk kutuya gidiyor. Ama rutin olarak bir kere kullanmak yeterli.                Soru ve görüşlerinizi yoruma bırakırsanız çok mutlu olurum keyifli okumalar.

           ürünü migros, watsons , gratis gibi marketlerde bulabilirsiniz fiyatı: (indirimli) 13.90

Yorumlar

  1. şuan dikkatimi çeken tek şey o civcivin güzelliği oldu

    YanıtlaSil
  2. Neutrogena'nın ürünlerini seviyorum ben de gerçekten çok iyiler. Güzel bir paylaşım olmuş teşekkürler. Bu arada sizi GFC den takip ediyorum ama burada izleyici bölümünü göremedim. Eklerseniz sizi oradan da takip edebilirim sevgilerimle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğendiğinize çok sevindim. eklerim tabi ki

      Sil
  3. Neutrogenın Bunu begenmedim ben bana yaramadı :( Sıvı sabunu güzel uzun yıllardır onu kullanıyorum Güzel paylaşım olmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ciltten cilde degiaiyor. Bende sabunu hic kullanmadim (:

      Sil
    2. Benim cildim inanılmaz hassas Sıvı sabun gibi düşün sadece onu kullanıyorum. Biliyorum çünkü :)

      Sil
    3. En iyisini yapıyosun

      Sil

Yorum Gönder