#BİTENLER

                                                             bitenler #1



                   Herkese merhaba, mutlu pazarlar. Bugün ilk bitenler yazımı yayınlayacağım.        Bitirip memnun kaldığım 3 ürünümü anlatmak istiyorum (: o zaman başlayalım.

          




 -öncelikle havaların soğumasıyla çatlayan eller diyelim ve çantamdan hiç ayırmadığım  be mine  kremini anlatalım.




                           Oriflame be mine el kremi:
     Oriflame kataloğunda görüp sırf tasarımını beğendiğim için almıştım. İyi ki almışım. Mutlaka yenileyeceğim bir ürün. Kokusu ve performansı harika. Eşsiz bir kokusu var ve saatler geçse bile elim ben yıkayana kadar kurumuyor. Özellikle okula giderken sürüyorum. Hem güzel kokuyor, hem de elim daha uzun süre nemli kalıyor.      













    -daha sonra favori göz makyaj çıkarıcım olan garnier göz makyaj temizleyicisi'ni anlatmak istiyorum.




                        Garnier göz makyaj temizleyicisi express çift etki:    bitirip bitirip yenilediğim ve aşık olduğum bir ürün. Gerçekten hakkını veriyor ve kirpiklerimi gürleştiriyor. Yağlı his bırakmıyor ama ben yine de göz makyajımı çıkardıktan sonra yüzümü mutlaka yıkama jelimle yıkıyorum. Suya dayanıklı makyajı bile tek seferde çıkarıyor. Gerçekten kirpik çoğaltıyor.




   





-şimdi de son ürünüm bioderma sébium yüz yıkama jeli'ni anlatacağım.


             bioderma sébium yüz yıkama jeli:   yazın her sabah, havaların soğumasıyla 2 günde bir kullandığım yüz yıkama jeli. Bu aralar maske vs ürünlere ara verdim, yüzümü sadece yıkayıp nemlendiriyorum. Nemlendiricim egzamalarımın başlamasıyla doktorun tavsiyesiyle aldığım excipial lipo, bundan önce neutrogena kullanıyordum, önceki yazılarımda var. Malesef egzamalarımdan dolayı bırakmak zorunda kaldım. Ama excipialden memnunum. Neyse dönelim asıl konumuza bioderma gerçekten çok iyi bir ürün yüzümdeki fazla yağı alıyor. Göz yakmıyor. Bu arada cilt makyajı yapmıyorum belirteyim.








-Yazıyı bitirmeden son bloglarımda sürekli yanımda olan

- Gazeteci N.G.
-Elif İpek Durmaz
-Zehra Ertuğru'
ya çok teşekkür ediyorum.

Yorumlar

  1. Yaaa canım ne kadar incesin. Ben teşekkür ederim bu güzel yorum için :))

    Bu arada dikkatimi çekti. En son ürününden bahsederken egzamaların olduğunu söylemişsin. Bende yok ancak en yakın arkadaşım bu sorunla boğuşuyordu. Onunda yüzünde ve kafa derisinin bir bölümünde var. Hani arada anlatıyorum ya LR diye. Biz oradan birkaç ürünle bu sorunu hallettik. En azından görüntüsü gitti ve kaşınıyordu çok kafası o kesildi. Eğer sorunun hala devam ediyorsa onu da bir düşün derim.
    Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cook teşekkür ederim suan sadece yüzümü yıkayınca göz kapaklarımda kabuklanma oluyor excipialle hallediyorum tekrardan teşekkür ederim (:

      Sil
  2. Yaşampare ne kadar incesin yazını okuyup da sonun da adımı görünce bir şaşırdım önce sonra da çok mutlu oldum çok teşekkür ederim 💖. Egzamaların için de geçmiş olsun. El kremini çok merak ettim denk gelirse bende bir bakayım. Bu arada söylemeden geçemeyeceğim ellerin çok güzelmiş nazar değmesin 😊. Sevgilerimle ❤

    YanıtlaSil
  3. Asıl ben teşekkür ederim, efendim :) En kısa zamanda daha büyük bir kitleye ulaşacağınızdan eminim, güzel yazılarınızı hep devam ettirmeniz dileğiyle... :)
    Saygılar! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarim hepimiz istediğimiz kitlelere ulaşıriz efendim başarılarınızin devamını dilerim (:

      Sil
    2. Ben de aynı şekilde başarılarınızın devamını dilerim :)

      Sil
    3. Çoook teşekkür ederim

      Sil
    4. Teşekkürler benden, efendim :)

      Sil

Yorum Gönder