#MAKYAJ


                           Emily ve Procsin Göz Kalemlerim
 

                          



    İyi akşamlar,
yazsam mı? yazmasam mı? diye çok düşündüğüm bir blog oldu bu.
yazmaya karar verdim.
    Makyajlarımızın olmazsa olmazlarıdır göz kalemleri. Bende benim kullandığım bu kalemleri anlatacağım.
                         



-emily 122 beyaz göz kalemi:Bildiğiniz üzere emily golden rose markasının kalemi.Ben bu rengi gözümün içine sürüyorum. Gözlerim yeşil olduğu için siyah kalemi pek kullanamıyorum. Çok fazla dikkat çekiyor. Bunu sürünce kalem sürdüğüm pek belli olmuyor ve gözlerim büyüyor. Gayet kalıcı bir kalem ve suya dayanıklı. Denemediyseniz deneyin derim.


-emily siyah göz kalemi
: Siyah göz kalemi pek kullanmıyorum demiştim. Kullanınca da bu kalemi kullanıyorum. Aynı şekilde suya dayanıklı bir kalem ve çok rahat sürülüyor. Yumuşak uçlu ve kalemtraşla rahatlıkla açılıyor.


-procsin 302 kahverengi göz kalemi: kalın yumuşacık uçlu bir kalem, çok rahat sürülüyor, çok seviyorum ama gözün içinde kalmıyor. Suda dağılıyor hatta yok oluyor kalıcılığı yok, mineralli olduğu söyleniyor.


-procsin 305 mavi göz kalemi: mükemmel bir ışıltı veriyor ama suya dayanıksız. Açık renkli olduğu için hemen kayboluyor. İlla sürücem diyorsanız sürekli tazelemeniz gerekecek.





                                                 

                                                  -sevgilerle (:

Yorumlar

  1. Kalemlerin renklerine bayıldım ama :)

    YanıtlaSil
  2. gerçekten hem güzel hemde uygun fiyatlı kalmeler bende cok seviyorum blogunu takipteyim blogumada beklerim :) http://herteldehayat.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Takip için teşekkür ederim. Gelirim tabi bloguna

      Sil
  3. Birde ben kullanabilsem şu kalemleri bir ara çok kullanıyordum. Artık eskisi gibi kullanamıyorum :( Paylaşımın için teşekkür ederim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Neden kullanamıyorsun ki

      Sil
    2. Göz kapağımda hafif bir düşüklük mevcut Sürdüğüm anda daha yorgun ve daha fazla kapak kısmında düşüklük oluyor Ondan sebep Gözlerimin iç kısmına sürerdim. Tabi vakti evvel :) Oda minik bir kaç sorun oluşturdu :) Yazıya geç dönüş yaptım Kusuruma bakma :)

      Sil
    3. ne kusuru olur mu öyle şey (:


      sen her halinle güzelsin kaleme ne hacet ((:

      Sil

Yorum Gönder