#MAKYAJ








                                                                rimellerim

                                    


Herkese merhaba,
Elimde olan rimellerimi anlatmak istiyorum. Eğer sizde merak ediyorsanız buyrun beraber inceleyelim.
Ben uzatan ve kıvıran rimelleri seviyorum. Dolgunluk verenler hoşuma gitmiyor. Bu yüzden ince ve plastik fırçalı rimeller favorim.



    Rapsodi Maxx Lash: Üzerinde su geçirmez yazıyor. Fakat yüzümü yıkayınca parça parça yüzüme dökülüyor. Makyaj temizleme suyuyla çok az çıkıyor. Kirpiklerime yapışıyor ve bunun sonucunda yastığı kirletiyor. 




             

                                                                                                                                                                          essence I Love Extreme: Dolgunluk veren maskara seviyorsanız mutlaka bakın derim. Gerçekten       dolgunluk veriyor. Kıvırıyor. Suya dayanıklı.                                                         
 Avon Boost It:  İşte benim favorim! Bir maskara bu kadar güzel olabilir diyorum. Gerçekten çok iyi ,dolgunluk vermeden uzatıyor. Kirpikleri tek tek ayırıyor. Kıvırıyor. Suda akmıyor.Muhteşem. 

    oriflame veryme : Kirpikleri birbirine yapıştıran bir maskara. Suda akıyor.




 essence Get Big Lashes: Suda akmıyor. Dolgunluk veren maskara seviyorsanız hoşunuza gidebilir. Kıvırıyor ve kirpikleri ayırıyor.



*Görüş ve önerileriniz için yorum bırakabilirsiniz.
Hoşçakalın (:



                               




Yorumlar

  1. "Ben uzatan ve kıvıran rimelleri seviyorum. Dolgunluk verenler hoşuma gitmiyor. " demişsin madem o zaman tam senlik bir rimel önereyim maybeline push up angel mor olanı, ben kullanıyorum çok memnunum baya kıvırıyor ve fırçası bu tek taraflı tarak şeklinde :)) ama sende yeterince maskara var gerçi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu aralar söylediğiniz maskarayla birçok blogta karşılaştım çok merak ediyorum denerim mutlaka (:

      Sil
  2. Ben dolgunluk verenleri istiyorum zira çok seyreldi kirpiklerim ama onlar da güzel çıkmayınca ağır ve komik duruyorlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gece uyumadan önce kirpiklerinize tatlı badem yağı sürmeyi deneyin çok işe yarıyor. Hem dökülmesini önler hem de çoğaltır

      Sil
  3. Rimel kullanamıyorum ben pek. Kirpiklerim yapış yapış hissi yaşıyorum ve elim hep gözüme gidiyor böyle olunca da sağa sola bulaştırma işi kaçınılmaz oluyor :). Ama inle tercih yapmam gerekseydi sanırım Avonun Boost it rimelini tercih ederdim :). Sevgilerimle yaşampare ❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geldin yorumunla şenlendirdin buraları ((:

      Sil

Yorum Gönder