Saç Bakım Yağı |kendinyap

             Herkese merhaba,

bir önceki bitenler yazımda saç bakım yağımı yazmıştım.  Yenisini almak yerine evdeki boş kutuyu değerlendirmek istedim. A101 marketlerde çeşit çeşit yağlar var. Saç tipinize göre istediğinizi seçebilirsiniz.  Benim seçimim ise "saç bakım yağı ve badem yağı" oldu
   
Şimdilik yumuşatmasından ve performansından memnunum, içinde argan yağı var sanıyordum. Yokmuş, en kısa zamanda onu da ekleyeceğim. 

Yağlar dermatolojik olarak test edilmiş, ha bu arada unutmadan zeytinyağı da ekledim ben. Başta da dediğim gibi saçınıza göre yağı seçin. Dökülüyorsa badem yağını bol koyun. Yeniden çıkmasını istiyorsanız fındık yağı ekleyin. Uzaması için yağın içinde çam terebentin var(kokusu çok yoğun geliyor zaten). Kepek problemi varsa lavanta demleyin duş sonrası saçınıza dökün. Yağlar arınması kolay olsun diye saç uçlarına sürülüyor ama ben çok az diplerine de sürdüm.  Yağın etkisinin geçmemesi için sadece 2 kere şampuanlayın saçınızı. 


Yorumlar

  1. Dört yağ almıştım saçları gürleştiriyor diye ama kişisel bakımım konusunda çok tembelim çok,duruyor o yağlar durdukları yerde. Saçımı yıkadığıma şükür diyerek koşturmaya devam ediyorum :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sadece 5 dakikanızı ayırın bence hem kişisel bakım ruhen de rahatlatır (:

      Sil
  2. benimde saçlarım yağlı ve dökülme problemim var badem yağı iyi gelir mi acaba ? bir deneyeyim :) bu arada boğunuzu google gruplardan gezerken buldum bana da beklerim sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gelirim tabi

      deneyin sonuçları benimle paylaşın çok mutlu olurum (:

      Sil
  3. Ne kadar çok yağ varmış, sayenizde aydınlanıyoruz, efendim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende sizin sayenizde hergün muhteşem yazılar okuyorum

      Sil
  4. Artık insanlar her şeyi evde doğal yapmayı tercih ediyorlar. Geçenlerde bir haber programında evde el kremi yapımını izlemiştim. Saç bakımı için bu öneri iyi oldu gerçekten, teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onu da denedim (: ama kalıcılığını sevemedim

      Sil
  5. Teşekkürler bilgiler için :))

    YanıtlaSil
  6. Sayfanızı gezerken saçınız için kullandığınız yağlar hemen ilgimi çekti. Saçım için o kadar çok dağal ürün yağ kullandım ki... kullanmadığım şey kalmadı diyebilirim. Ama bağdem yağı gerçekten işe yarıyor. Ben çok faydasını gördüm en azından. Sevgilier.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu güzel bilgi için teşekkür ederiizz (:

      Sil
  7. Tatı badem yağı gl harika bisey hemuzatiyor hem saçı bekliyor dolgunluk hacım veriyor ombreli sacim suan bir ilsuru isem uyguladım ombre den önce saçlarımda kırılma yıpranma matlasma yok tatlı badem yaği bnm en büyük kurtarıcım

    YanıtlaSil

Yorum Gönder